2009-06-02 16:08:07• hírek • Ferenczi Noémi

Iskolanapok a 10-es általános iskolában

Először rendezik meg idén június 2. és 5. között a 10-es számú általános iskola napjait. Nehéz lenne felsorolni, hogy ez a néhány nap mennyi érdekes és játékos programot kínál az iskola közössége számára. Az első nap rendkívül jó hangulatban telt.

A rendezvény megnyitójára kedden délelőtt került sor az iskola udvarán. Szerencsére, az idő is kedvezett az idén első ízben megrendezett iskolanapoknak.

A mazsorettek felvonulása után köszöntő beszédek következtek. Ressler István iskolaigazgatót követően Fógel László városi tanácsos kívánt két nyelven nagyon sok sikert és jó szórakozást a diákoknak és a tanároknak. Sor került a különböző iskolán kívüli programokban jeleskedő diákok díjainak átadására. Összesen 20 diák részesült elismerésben.

Ez után zenés színpadi műsor vette kezdetét, eközben már nagy sürgés-forgás volt az udvaron, mivel sor került a hagyományos iskolai bazárra, mely keretében a diákok kis standokon kinálták portékáikat. A kisautók, plüssfigurák, babák, poszterek jelképes összegért cseréltek gazdát.

A társastánc bemutató után remek hangulatú táncverseny kezdődött, mely végén az I-IV. osztályosok alig tudták abbahagyni a mulatozást. Ez után rendhagyó álarcos felvonulás ejtette ámulatba a közönséget, ugyanis a nyolcadikosok arcfestéssel varázsoltak maszkokat a felvonulók arcára. A délután folyamán sporttehetségüket is bizonyíthatták az V-VIII-osok. A sportvetélkedőn négy fős csapatok szálltak versenybe a lábtenisz, futó, ugrás és kosárlabda sportágakban. Az első nap programjai késő délután értek véget.

A szerdai nap folyamán a környezetvédelemé és a sportté lesz a főszerep, sor kerül egy öko program megnyitójára, lesz környezetvédelmi vetélkedő, ügyességi, matematika és irodalmi verseny. Szerdán fog eldőlni az is, hogy kinek a fejére kerül az iskola legszebbjének járó korona.

A képekre kattintva elérhető a képgaléria


A gyerekek méltányos áron kínálták portékáikat
A gyerekek méltányos áron kínálták portékáikat


Összesen 20 diák részesült elismerésben
Összesen 20 diák részesült elismerésben



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: